DUITSE KWALITEIT MET ITALIAANS DESIGN

Als u een bijzondere, exclusieve en betrouwbare motorhome zoekt en een merk wilt dat veel belang hecht aan waarden en een rijke geschiedenis heeft, dan bent u bij Laika aan het juiste adres. Kiezen voor Laika betekent kiezen voor een betere kwaliteit, zich terugvinden in een unieke en bijzondere levensstijl die de personen in het middelpunt stelt. Laika’s aanpak berust op principes van uitmuntendheid: het merk biedt aan zijn klanten voertuigen met een unieke en onvergelijkbare persoonlijkheid, ontworpen voor elke klimaatzone, gemaakt met geavanceerde bouwtechnieken en materialen van betere kwaliteit.

 

Ecovip Profilé

Ecovip Integraal

Kreos Profilé

Kreos Integraal


NIEUW 2019 : KOSMO REEKS 

Wie Laika zegt, die zegt kwaliteit. Met de nieuwe Kosmo reeks wordt topkwaliteit uitermate betaalbaar. Zo is de populaire Kosmo 209 al leverbaar vanaf 59.178 Euro! Ook deze jongste telg bezit het typische DNA van deze Duits-Italiaanse topconstructeur. Een uitstekende investering in zorgeloos vakantieplezier! Bekijk de modellen


Zelfs na de verkoop, blijft de klant steeds het middelpunt van de aandacht. Het is dankzij deze aanpak dat elk jaar meer mensen, die een Laika hebben, opnieuw voor Laika en Urbano kiezen. Laika maakt deel uit van de Hymer Groep maar wordt nog altijd op traditionele manier ontworpen in Italië. Laïka is een Italiaans merk onder Duitse directie en verenigd daarmee het beste van twee werelden.

Interesse?
Contacteer ons